let give some donour for me :)

center>

Followers

SEGMEN NASZ : KUMPUL DAN SERANG





HURM...ty mser yus bkk blog yus nk update yus tngox ler shout box..jmper msj yng abng nzs tngglkn...soyus pon gi la blog abng nazs dengn hasrt nk bw...so terjmpr la segmen nie

syrat syrt dier mdh jerk
1. Buat satu entry baru dengan copy dan paste header saya di atas serta linkkan ke post ini.

2. Salin Tajuk ni, "SEGMEN NASZ : KUMPUL DAN SERANG ..."

3. Tulislah apa korang rasa nak tulis dalam entry tu.

4. Publish dan letakkan url entry korang tu dalam ruang komen kat bawah.

Itu je. Saya tutup segmen ni sampai 16hb Oktober 2011 (Ahad) pukul 11 malam.

List akan dikeluarkan dalam post ini gak, so, korang DIWAJIBKANserang dan tinggalkan komen di blog-blog yang join segmen ni gak.



nie yus copy dry blog abng nazs....
so sper  nnk join blh la tkn kt sini\







36 comments:

  1. datang sini nak serang blog ni...

    KEBOOOM !!

    haha...dah follow blog ni :)

    ReplyDelete
  2. dtg sini dri segmen yg sama.,...done follow u back k:)

    ReplyDelete
  3. bang bang !! cikhoneybee dtg serang kembali dgn pistol air. kehkehkeh.. salam kenal kembali. cikhoneybee follow cini

    http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  4. salam kenal dear.... serang n folo gak yuhuuu....

    ReplyDelete
  5. thanx sudi join. dah bersedia utk menyerang dan diserang?

    ni cadangan je. jangan marah ek? kalau remove word verification utk komen tu, lg senang org nak tinggalkan komen kat entry awak. cara nak remove, awak bleh google je. mesti ada tutorialnya.

    hehe.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  6. hai jalan, singgah sini nak serang , hee .jom singgah blog saya :)

    ReplyDelete
  7. woot woot...datang serang sini naik kerete kebal..hehe, salam perkenalan.. ^^

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama..:)

    ReplyDelete
  9. salam kenal,segmen sama,dah follow kamu..

    ReplyDelete
  10. seranggg blog nie!!!!!!!!!
    salam perkenalan..:)

    follow!!!

    ReplyDelete
  11. seraaaaaaaannngggggggg!
    jemput ke blog cik ana :P


    http://diary-kecilku.blogspot.com/


    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  12. serang sini dari segmen yg sama....
    erah dah follow dah...

    jom kita serang menyerang blog...

    ReplyDelete
  13. Datang serang dari segmen nasz dan follow sini..
    Happy Blogging..:)

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  14. serang!!!! hahahaha....

    jgn lupa join segmen ini ya :)

    http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/10/segmen-eida-arina-jom-berkenalan.html

    ReplyDelete
  15. Datang n follow dari segmen yg sama
    http://shuhaidablog.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  16. BENGGG !!!! haha

    CB dtg serang dari :

    http://bintuzainal14.blogspot.com

    salam perkenalan . follow :).

    ReplyDelete
  17. salam kenal dan SALAM SERANGGGG!!!!
    tumpang follow

    ReplyDelete
  18. hye ^^
    serang dri segmen sama , salam kenal^^

    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  19. dari segmen yg sama
    serang dengan mercun pop pop ^_^

    http://qasehcinta88.blogspot.com/2011/10/art-work-yana.html

    ReplyDelete
  20. woot jadi blogger dari usia yang muda
    bagus3 keep going

    yang ke 106 :)

    ReplyDelete
  21. singgah n follow blog ni..
    hope leh follow sy balek ?

    http://eikin-leo.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  22. hallooo :)
    eyryn sudaa datang mau serang cnie ! *kebaboom !* hancuss blog awak..hehe..
    meh balas balik ! :)

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  23. dari segmen yang sama!
    Serang!!

    http://smellystokingyaww.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  24. thanks sudi terjah dan follow akak...


    akak follow adik balik...

    :)

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum.. Selamat pagii awakk!! Eza serang blog awak pagi-pagi! Hehe.. Dah bangun ke???

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  26. singgah dr segent yg sama..mcam femes lak ade tulisan asyk ikt jer..:P.follow..

    ReplyDelete
  27. datang menyerang blog kamu dan follow.....salam kenal...

    ReplyDelete
  28. sorang....eh salah.serang

    http://ridzwanzones.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. seranggggg! serang dia sambil naik beskal.ekekee^^
    salam kenal yea~ Nice blog :D
    Jemput singgah yer,

    http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  30. hai!!!cikgu fad dtg nak serang!!!tapi peluru abis la..sakit2 badan ni kena serang(actually pnt byk sgt blog yg nak dijenguk)hehe....pape pun salam persahabatan eh..dengan segmen camnila kita dpt ramai kwn kan...jom kenal2...:):)

    ReplyDelete
  31. hi singgah n follow sini jugak..dari segmen sama

    jemput singgah ke blog saye yg xsberapa tu ;-)

    ReplyDelete